Hakemuksen sisältö & liitteet

Yritystuen hakulomake pitää sisällään seuraavat asiat: hakija, investoinnin tai kehittämisen toimenpiteet, toimenpiteen merkitys yritystoiminnalle, tavoitteet, kustannusarvio kululajeittain, rahoitussuunnitelma, haettava tuki ja yksityinen rahoitus, kilpailutus.

Yritystukea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Hyrrä-järjestelmässä, johon pääset tästä.

Haettaessa tukea muutoin kuin sähköisesti, käytetään Ruokaviraston vahvistamaa lomaketta 3305, jonka löydät tästä (tarvittavat liitteet hanketyypeittäin on lueteltu hakulomakkeen viimeisellä sivulla).

Yritystukihakemuksen täyttöohjeen löydät tästä.

Hakulomakkeen lisäksi tarvitaan myös:

  • indikaattorilomake 3305ind, jonka löydät tästä
  • Yrityksen liiketoimintasuunnitelma: tulossuunnitelma (yritystutkimusneuvottelukunnan lomake T2) tai muu vastaavin tiedoin
  • ​Yrityksen liiketoimintasuunnitelma: rahoitussuunnitelma (yritystutkimuneuvottelukunnan lomake T4) tai muu vastaavin tiedoin
  • Velkaluettelo (Yritystutkimusneuvottelukunnan lomake T7) tai muu vastaavin tiedoin

Yritystulkki.fi-palvelusta löydät yrittämisen perustiedot ja tarvittavat lomakkeet. Palvelu ei vaadi rekisteröitymistä ja sen käyttö on maksutonta.  Palvelua voit käyttää vaikka oma paikkakuntasi ei olisi aloitusvalikossa, valitset vain jonkin paikkakunnan.

Lomakepohjia löydät myös  Yritys-Suomi-palvelusta mm. liiketoimintasuunnitelman tekemiseen, sekä voit halutessasi ottaa käyttöön Oma Yritys-Suomi- palvelun, joka löytyy sivujen oikeasta yläkulmasta. Palveluun kootaan yrityksen tilanteeseen parhaiten sopivat työkalut ja sähköiset asiointipalvelut. 

Kirjallinen hakemus toimitetaan Kalakukkoon, joka vahvistaa hakemuksen vireilletulon, kun hakemus ja sen liitteet on tarkastettu.

 

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile