Viestintäohjeet

Tiedotusmateriaalissa tulee käyttää EU-lippua ja maaseuturahaston tunnuslausetta: "Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin". Pääsääntöisesti lausetta käytetään aina, kun sille on riittävästi tilaa eli tekstistä on saatava selvä. Jos lauseelle ei ole tilaa, kirjoitetaan lipun alle rahaston lyhenne ”maaseuturahasto”.

Leader-rahoitteisessa hankkeessa tulee käyttää myös EU:n Leader-logoa.

Saat logot Maaseutu.fi-kuvapankista.

Tiedotusjuliste:

Jos julkisen tuen kokonaismäärä ylittää 50 000 euroa, sijoita hankkeen toteuttamisen ajaksi toimea ja sille saatavaa EU-tukea esittelevä A3-kokoinen juliste näkyvälle paikalle, esimerkiksi rakennuksen sisääntuloalueelle.

EU-tukea esittelevä A3 -juliste on tulostettavissa nyt maaseutu.fi –sivuilla. Kun tiedostoja avaa, sivusto pyytää kirjautumaan sisään. Kun tämän kirjautumisikkunan sulkee, julistepohja avautuu.

Täytä julisteeseen kuvaus hankkeesta. Esimerkiksi: Kirjoita otsikko-kenttään hankkeen nimi. Kirjoita leipäteksti-kenttään, kuka hanketta toteuttaa ja mitä hankkeessa tehdään sekä kerro, että hanke on toteutettu EU:n maaseuturahaston tuella. Jos hakijalla on monta hanketta, niiden tiedot voi esittää yhdessä julisteessa. Julisteessa on kuitenkin oltava yksilöityä tietoa jokaisesta hankkeesta. Tulosta juliste A3-koossa.

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile