Ajankohtaista

21.08.2017

Yrittäjät yllättivät positiivisesti Kalakukon yritystuki-Katiskan haussa

Hakemuksia tuli yhteensä 39 kpl ja tukea haettiin kolme kertaa enemmän kuin oli jaettavaa määrärahaa. Tämä kertoo siitä, että kevyesti haettava ja pienimuotoinen tuki on maaseudun yrityksille tärkeää. Tämän lisäksi tuen piiriin haetut toimenpiteet olivat todella innovatiivisia kuten yrittäjien erikoiskoulutusta, uusien tuotteiden tuotekehitystä, tuotannollisen toiminnan pienimuotoisia konehankintoja, uusien tuotantolaitteiden hankkimista sekä asiakashallintajärjestelmien kehittämistä. Tukea myönnettiin maaseudun palvelujen kehittämisen ja vaikuttavuuden perusteella lisäksi huomioiden tasaisesti Kalakukko-alueen maaseutualueet Tuusniemi, Kaavi, Rautavaara, Siilinjärvi ja Kuopion maaseutualueet (ml. Karttula, Vehmersalmi, Maaninka, Nilsiä ja Juankoski).  

Katiska-yritystuen saaneet yritykset: Karttulan Konehuolto Veljekset Hartikainen Ky ja Le Petit Kammar Karttula, Manun Metsäpalvelut Vehmersalmi, JK Chop Shop Kustoms, Tmi Eino Räsänen ja Karvosen Puutarha Tuusniemi, Tmi Vihreä Lyhty Rautavaara, Kosken Koneistus Oy Juankoski, Ikikivi Oy Nilsiä, SaltemVox Oy, Puheterapia Helppi, VersoGrow ja Kuntohoitaja Sirpa/Pieni Pilatespaikka Siilinjärvi sekä Savon Optiikka Oy Juankoski, Kaavi ja Siilinjärvi.

Kannustamme yrityksiä jatkossakin seuraamaan Kalakukko ry:n yritysrahoitusta kotisivuillamme, tiedotteissamme tai facebook-sivuillamme ja olemaan rohkeasti yhteydessä meihin niin selvitämme yhdessä yritystoimintanne mahdollisuudet saada tukea.
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile