05.09.2017

Seurantalojen korvausavustusten haku Kotiseutuliitolta on käynnissä 30.9.2017 saakka

Suomen kotiseutuliitto jakaa vuosittain korjausavustusta seurantalojen kunnostamiseen.  Hakuaika päättyy tämän vuoden osalta 30.9.2017.

Seurantalojen korjausavustuksilla on tarkoitus säilyttää seurantalojen kulttuurihistoriallisesti arvokasta rakennusperintöä, mahdollistaa niiden erityispiirteet säilyttävä korjaaminen ja käytettävyyttä parantavat välttämättömät muutostyöt. Avustus on tarkoitettu ensisijaisesti perinteisten, vakiintuneessa käytössä olevien seurantalojen välttämättömiin korjaustöihin.

Avustusta myönnettäessä kiinnitetään erityistä huomiota rakennuksen kulttuurihistorialliseen arvoon sekä kokoontumistilojen tarpeellisuuteen alueen väestön sivistys-, harrastus- ym. vapaa-ajan kansalaistoiminnan kannalta. Lue lisää avustuksen hakemisesta Suomen Kotiseutuliiton sivuilta tästä.