Ajankohtaista

04.01.2018

Haemme toteuttajia ruokamatkailuhankkeeseen

Haemme paikallisia toimijoita, yhdistyksiä tai yrityksiä mukaan toteuttamaan ja edistämään ruokamatkailua. Satakuntalaisen Leader Ravakka ry:n johdolla on käynnistymässä kolmivuotinen (1.1.2018 – 31.12.2020) kansainvälinen hanke “Four Seasons Derby -food tourism in rural area”, johon kumppaneiksi ovat lupautuneet Romaniasta kolme Leader-ryhmää LAG Napoca Porolissum LAG Lider Cluj ja LAG Lider Bistrita Nasaud. Hankkeessa tavoitteena on edistää paikallista ja kansainvälistä ruokamatkailua osallistujatahojen alueilla, luoda ruokamatkailun mahdollisuuksia sekä levittää eurooppalaisia ruokakulttuuriperinteitä yli rajojen. Hankkeen avulla kumppanit voivat vaihtaa parhaita käytäntöjä ja keskustella tapahtumasuunnittelusta keinona edistää ruokamatkailua.

Hae mukaan Ruokamatkailuhankkeeseen 30.1.2018 mennessä lähettämällä alustava hankesuunnitelma osoitteeseen jaana.paananen(at)kalakukkory.fi tai soita ja kysy lisää puh. 040-5103 258.

Haemme myös muita kv-hankeideoita

Ideoita, jotka edistävät maaseudun elinvoimaa ja aktiivisuutta kaivataan mm. teemoista nuoret, yrittäjyys, kummiyritystoiminta, ruoka, matkailu, kulttuuri sekä maiseman- ja ympäristönhoito. Eurooppalaisia kumppaneita ja teemoja voit etsiä osoitteessa https://enrd.ec.europa.eu/leader-clld/clld-partner-search/_en

Ota yhteyttä jaana.paananen(at)kalakukkory.fi tai 040 510 3258

  

 
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile