Ajankohtaista

23.01.2018

HighwaySavon ja Jussi Vatasen yhteistyönä tehty video julki

Maaseuturahaston video julki: Lumisoutaako Jussi Vatanen Suomen maailmankartalle?

Videon jakamalla voi voittaa Vieremä-tuotekassin ja ruokailut maakuntaviestiin 18.2. 

Maaseuturahasto julkaisi humoristisen videon, jonka päätähtenä nähdään sonkajärveläislähtöinen näyttelijä Jussi Vatanen. Videolla nostetaan esiin maaseuturahaston kokeilurahoitus ja vitsaillaan savolaisille stereotypioille. Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=pKMtvE40sMs

-Kyky ajatella uudesta näkökulmasta on innovaatioiden takana. Kansainvälisesti tunnetut asiat lähtevät usein pienestä liikkeelle, kuten Sonkajärven Eukonkannon MM-kisat, jotka saivat aikoinaan maaseuturahastosta avustusta. Kokeilurahoitusta on saatavilla esimerkiksi liikeideoihin testaamisen, uuden tuotteen markkinoille saattamiseen tai vaikkapa markkinaselvitysten tekemiseen, kertoo HighwaySavon tiedottaja Hannakaisa Markkanen.

-Savolaiset olemme omanlaisiamme ja osaamme nauraa itsellemme. Globaalina yhteiskulttuurin aikana pitäisi pyrkiä vaalimaan erilaisuutta, ja siitä näkökulmasta stereotypioiden paisuttelu on järjetöntä. Voisimme olla pikemminkin ylpeitä kyvystämme innovoida ja hullutella, ja herkemmin toteuttaa ideat, kun rahoitustakin siihen on saatavilla, parhaillaan maailmaa kiertävä videon käsikirjoittanut ja ohjannut Jussi Vatanen sanoo.

Tykkäämällä, jakamalla ja kommentoimalla videon alkuperäistä julkaisua HighwaySavon Facebook-sivuilla 13.2. mennessä voi voittaa itselleen ja kaverilleen Vieremä-tuotekassin ja ilmaiset ruokailut maakuntaviestiin, jossa järjestetään maailman ensimmäiset lumisoutulaitteen näytöskisat. Vatanen ottaa mittaa Pohjois-Savon maakuntajohtajasta Marko Korhosesta. Näytöskisa järjestetään maakuntaviestin yhteydessä 18.2. klo 12.30 Vieremällä. 

Video on kuvattu maaseuturahoitusta saaneessa Haapaniemen matkailussa Iisalmessa. Avustajina videolla toimivat mm. Ponssen hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgrén, Eukonkannon MM-sprintin voittaja 2017 Joni Juntunen sekä Sukevan sulttaani Mika Hujanen. Videon on kuvannut ja leikannut valokuvaaja Eemeli Kiukkonen.

Lisätiedot ja Jussi Vatasen haastattelupyynnöt:
Hannakaisa Markkanen
HighwaySavo, tiedottaja
puh. 050 527 9943 
hannakaisa.markkanen(at)mansikkary.fi
HighwaySavo viestii maaseudun rahoituksesta ja kehittämisestä Pohjois-Savossa.

 
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile