16.02.2018

Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset lähettämään videoterveisiä, arvonnan palkintoja Jopo!

Näyttelijä Jussi Vatanen haastaa yrittäjät ja yhdistykset, jotka ovat saaneet maaseuturahastosta rahoitusta, lähettämään Vataselle videotervehdyksen sosiaalisessa mediassa. Vatasen videohaasteen näet  tästä https://www.youtube.com/watch?v=sslC50MLUmE

- Kuukausi takaperin tehtiin maaseuturahoituksesta video, joka sai hyvän vastaanoton, joten jäi kiinnostamaan, mihin kaikkeen rahoitusta on käytetty. Haastan kaikki maaseuturahastosta rahoitusta saaneet tekemään videotervehdyksen siitä, mihin rahoitusta on saatu, ja miten se on edistänyt joko yrityksen tai yhteisön toimintaa, sanoo Vatanen.

Haasteen voi ottaa vastaan julkaisemalla videon Facebook-tapahtumassa Terveiset Vataselle tai Twitterissä tai Instagramissa häshtägeillä #terveisetvataselle #maaseutufi ja # oma paikkakunta. Osallistua voi myös kuvalla ja tekstillä.

Haasteeseen voivat osallistua maaseuturahastosta niin Leader-ryhmän kuin ELY-keskuksen kautta rahoitusta saaneet tahot 15.2.-30.4.2018. Osallistuneiden kesken Suomen maaseutuverkosto arpoo Jopo-polkupyörän, joka luovutetaan 9.5. Eurooppa-päivänä. Haastekampanja on osa maaseuturahaston ja Vatasen viestinnällistä yhteistyötä.