Ajankohtaista

26.04.2018

Siilinjärvi Kalakukko ry:n jäseneksi

TIEDOTE
26.4.2018
Julkaistavissa heti

 

Siilinjärvi Kalakukko ry:n jäseneksi

 

Siilinjärven kunta on päättänyt liittyä Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:n kuntajäseneksi. Jäsenenä kunta pystyy mm. asettamaan julkisen tahon edustajia ehdolle Kalakukko ry:n hallitukseen.

 

Kalakukko ry:n jäsenyys merkitsee kunnalle suoraa vaikuttamista asukkaiden hyvinvoinnin, yhteisöllisyyden ja yrittäjyyden edistämiseksi, kertoo Siilinjärven kunnanhallituksen puheenjohtaja Erkko Nykänen.

 

Kalakukko ry:n hallituksen on edustettava kolmikannan mukaisesti tasaisesti alueen maaseudun asukkaita ja pienyrityksiä, yhteisöjä ja julkista tahoa. Julkisen tahon edustajien paikat on rajattu kolmeen yhteensä kymmenestä paikasta.

 

Tavoite on saada Leader-toimintaa laajalti tunnetuksi ja mahdollisimman paljon uusia ihmisiä mukaan, kertoo Kalakukko ry:n toiminnanjohtaja Jaana Paananen.

 

Kalakukko ry:n muut kuntajäsenet ovat Tuusniemi, Kaavi ja tänä vuonna liittynyt Rautavaara. Kalakukko ry:n alkuperäinen kotikunta Juankoski on ollut kuntajäsen, ja kuntaliitoksen myötä toivomme Kuopion halukkuutta liittyä jäseneksi.

 

Kalakukko ry:n vuosikokous pidetään keskiviikkona 23.5.18 klo 17, uudessa Leader-rahoitetussa kohteessa Veskun Kievarissa, Sahatie 1, Maaninka.

 

Lisätiedot
Jaana Paananen, toiminnanjohtaja

Kehittämisyhdistys Kalakukko ry

040 510 3258

jaana.paananen(at)kalakukkory.fi


Julkaisija: Jaana Paananen« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile