09.04.2019

Klikkaa itsesi tarinoihin ja tutustu Pohjois-Savon Leader-toimintaan laajemmin

Verkkosivumme ovat saaneet piristyksen, joka johdattaa sinut tutustumaan kootusti maaseuturahoituksella toteutettuihin yleishyödyllisten yhteisöjen sekä yritysten toteuttamiin kehittämishankkeisiin ja investointeihin maakunnassamme. Pääset myös tutustumaan tarkemmin kaikkien Pohjois-Savon Leader-ryhmien rahoitukseen ja toimintaan.

Klikkaamalla verkkosivuston yläreunassa olevia linkkejä HighwaySavo, Leader Mansikka ja Leader Ylä-Savon Veturi, avautuu uuteen selaimeen ko. verkkosivusto. Mikäli linkit eivät heti näy, tyhjennä selaimen välimuisti.

Tarinoita toimijoilta

HighwaySavo-sivustolla voit tutustua mm. ”tarinoita toimijoilta” -osioon, jossa on kootusti kerrottu maaseuturahaston avulla toteutetuista yleishyödyllisten yhdistysten ja yritysten kehittämistoimenpiteistä ja investoinneista. Kenties sieltä löytyy vinkkiä erilaisista rahoituksen mahdollisuuksista myös sinun yrityksesi tai yhdistyksesi tarpeisiin?

Tutustu tarkemmin Pohjois-Savon Leader-toimintaan

Käy myös kurkkaamassa, mitä tapahtuu muissa maakuntamme Leader-ryhmissä: Leader Mansikassa ja Leader Ylä-Savon Veturissa. Sivustoilla voit tutustua tarkemmin mm. paikallisiin kehittämisstrategioihin ja saat tarkempaa tietoa Leader-rahoituksen mahdollisuuksista.

Hankeosio on myös mielenkiintoista luettavaa, sillä sieltä löydät jo rahoitettuja ja haussa olevia hankkeita. Leader-toiminta on ihmisten kokoisille ideoille. Kysy lisää, me neuvomme mielellämme!

Lisätietoja,

toiminnanjohtaja Jaana Paananen, 040 510 3258, jaana.paananen(at)kalakukkory.fi
tiedottaja, HighwaySavo-hanke, Jaana Rissanen, 050 527 9943, jaana.rissanen(at)mansikkary.fi