28.08.2019

Tulevaisuuskiertue

Tervetuloa mukaan ideoimaan maaseudun kehittämisen suuntaviivoja!

Kalakukon alueella järjestetään useita järjestöjen tulevaisuuspajoja syys-marraskuun aikana. Tilaisuudet järjestää Pohjois-Savon järjestöyhteistyön Sakke-hanke, ja myös Kalakukko on mukana tilaisuuksissa aktivoimassa ja keräämässä ideoita ja suuntaviivoja maaseudun kehittämiseen tulevalle ohjelmakaudelle.

Tulevaisuuskiertue alueellamme:

Syyskuu

• Kuopio 12.9. klo 17 alk. Kuopion yhdistysten tulevaisuusilta Sokos Hotel Puijonsarvi. Ilmoittaudu 6.9. mennessä. Ohjelman ja ilmoittautumislinkin Kuopion tilaisuuteen löydät tästä.

• Kaavi 19.9. klo 17.30-20.30 Kaavin järjestöilta ja järjestötietopalvelun käyttökoulutus Uuden kunnantalon valtuustosali. Tilaisuuden tiedot ja ilmoittautumislinkin löydät tästä. Muistathan ilmoittautua 16.9. mennessä.

Marraskuu

• Rautavaara 5.11. klo 17-20 Rautavaaran järjestöilta ja järjestötietopalvelun käyttökoulutus Kunnantalon valtuustosali. Tapahtuman tiedot ja ilmoittautumislinkin löydät tästä.  Ilmoittauduthan 31.10. mennessä.

• Tuusniemi 19.11. klo 17-20 Tuusniemen yhdistysten tulevaisuusilta ja järjestötietopalvelun käyttökoulutus Nuoriso- ja järjestötila (virastotalon pääty). Tapahtuman tiedot ja ilmoittautumislinkin löydät tästä. Ilmoittauduthan 14.11. mennessä.

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Jaana Paananen etunimi.sukunimi(at)kalakukkory.fi, p. 040 5103 258

Kehittämisyhdistys Kalakukko ry

Projektipäällikkö Anne Aholainen etunimi.sukunimi(at)pssotu.fi, p. 044 235 8997
Järjestökoordinaattori Henna Ovaskainen etunimi.sukunimi(at)pssotu.fi, p. 044 243 9000
Sakke- Pohjois-Savon järjestöyhteistyön kehittämishanke, Pohjois-Savon Sosiaaliturvayhdistys ry