09.04.2020

Kalakukon hallitus myönsi Leader-tukea 157 900€

Kalakukon hallitus kokoontui 8.4.2020 historiansa ensimmäisen kerran videoyhteyden välityksellä pureskelemaan tukihakemuksia. ”Taitavasti hoidettu kokous, kyllä osaatte!” kommentoi hallituksen jäsen Jyrki Viitanen Karttulasta. Kalakukon hallitus on sitoutunut työskentelyyn ja tulokset ovat hedelmällisiä: hallitus puolsi kolmelle yritykselle investointitukea kone-laite-hankintoihin ja rakentamiseen yhteensä 33 000€ Siilinjärvelle sekä aloittavan yrityksen kokeilutukea 9 900 € Kaaville. Lisäksi tukea myönnettiin Tahkon Tähdet - reitistöjen kehittämiseen mm. Huutavanholman pitkospuihin ja uuden Mäkiaution rotkon reitin rakentamiseen. ”Hankkeen myötä myös maastopyöräilijöille on luvassa uusi ympäri vuoden auki oleva reitti”, kertoo Tahkon kyläyhdistys ry:n puheenjohtaja Kari Heiskanen. Siilinjärven palloiluharrastajien harjoitustilaongelmaan puolestaan tartutaan Ahmon palloiluhallin esiselvityshankkeessa, jossa rakennetaan seurojen välistä yhteistyötä ja haetaan toteutusvaihtoehtoja uudelle palloiluhallille. Näille kehittämishankkeille myönnettiin tukea yhteensä 115 000€.

Luethan ensi viikolla uutiskirjeestämme tarkemmin! Kalakukon väki toivottaa aurinkoista pääsiäistä!