18.09.2020

Kalakukon uusi hallitus myönsi rahoitusta seitsemälle hakemukselle 16.9.2020

Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin Leader-rahoitetussa Siilinjärven Pesis ry:n Mantun talossa 16.9.2020. Kokouksessa hallituksen varapj:ksi valittiin Markus Rönkkö Muuruvedeltä.

Hallitus käsitteli yhteensä yhdeksän hankehakemusta, joista seitsemän yritys- ja kaksi hanketukea. Myönteisen päätöksen sai seitsemän hakemusta, joihin rahoitusta puollettiin yhteensä 100 085 euroa . Yksi yritystuki käsittely siirrettiin yrittäjän pyynnöstä seuraavaan kokoukseen ja yksi sai kielteisen päätöksen.

Rahoitusta puollettiin seuraaviin hankkeisiin:

• MoosyBrain Oy, Siilinjärvi, tuotteen kehitys ja pilotointihanke
  • TimberNova Oy, Siilinjärvi, käynnistysinvestoinnit
  • TimberNova Oy, Siilinjärvi asiakaspalvelukonseptien kehittäminen
  • Tuusniemen kotiseutuyhdistys ry, Tuusniemi Ihmisen hyväksi -investointihanke
  • Pro Järvi-Suomi ry, Heinävesi, Vehmersalmi, Tuusniemi Vesireiteistä elinvoimaa -esiselvitys
  • Suomen Osaamistalo Oy, Siilinjärvi, erikoisperävaunun hankinta
  • Sorkanhoitopalvelu Sami Kekäläinen, Tuusniemi, sorkanhoitotelineen hankinta

Hallituskuvassa vasemmalta Jorma Holopainen Nilsiä, Jyrki Viitanen Karttula, Jorma Kokkonen Maaninka, Päivi Kukkonen Juankoski varajäsen, varapj. Markus Rönkkö Juankoski, Seppo Kiiski Siilinjärvi ja pj. Marianna Kauhanen Rautavaara. Kuvasta puuttuvat hallituksen jäsenet Pertti Iivanainen Vehmersalmi, Sirpa Niemi Kuopio, Hilkka Tiilikainen Kaavi ja Pirjo Smolander Tuusniemi.