Ajankohtaista

25.01.2017

Maaseuturahoituksen ”koko peliketju” ensimmäistä kertaa koolla Pohjois-Savossa

Nilsiän tapaamisessa vahvistettiin yhteistyötä toimijoiden kesken

Kehittämisyhdistys Kalakukko ry kutsui koolle maaseuturahoituksen koko ketjun ruohonjuuritasolta ministeriöön saakka Pohjois-Savoon Nilsiään Haluna-tuvalle vierailulle.

-On hienoa, että saimme koolle koko rahoitusketjun käytännön työtä tekevistä ministeriöön saakka. Tapaamisessa käsiteltiin yhteisiä asioita Pohjois-Savon näkövinkkelistä ja vahvistettiin yhteistä ymmärrystä ja yhteistyötä toimijoiden kesken, kertoo Kalakukko ry:n puheenjohtaja Jorma Holopainen.

Paikalla olivat Maa- ja metsätalousministeriön ja Mavin edustajien lisäksi pohjoissavolaiset Leader-ryhmät Mansikka ry ja Ylä-Savon Veturi ry sekä paikallisen ELY-keskuksen edustaja ja Leader-ryhmien edunvalvoja ministeriön ja Mavin suuntaan.

- Pienten yhteisöjen voima ja kehittämisen henki ovat Leader-toiminnan ytimessä. Haluna-tupa on yksi konkreettinen esimerkki siitä, mitä kyläyhteisö ja Leader-rahoitus mahdollistavat. Muun muassa tämä on yksi niistä tuloksista, joita olemme Pohjois-Savossa saaneet aikaiseksi - ja sitä kelpaa esitellä ministeriön edustajillekin, Holopainen sanoo hymyssä suin.

Lisätiedot:

Jorma Holopainen
Kalakukko ry:n hallituksen puheenjohtaja
p. 040 5432429
joholopainen(at)luukku.com
 
« Takaisin
 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile