Hankkeet ja teemahaut

Kehittämisyhdistys Kalakukko ry rahoittaa yhdistysten ja muiden yleishyödyllisten  toimijoiden kehittämis- ja investointihankkeita, myöntää yritystukia sekä toteuttaa omia kehittämishankkeita alueellaan. Lisää tietoa rahoitetuista hankkeista löytyy vasemman reunan valikosta.

Teemahankehaut:

Teemahankkeet ovat Kalakukko ry:n toiminta-alueella (Juankoski, Kaavi, Kuopion maaseutualueet, Rautavaara, Siilinjärvi ja Tuusniemi) toteutettavia paikallisia hankkeita, joissa hallinnoijana toimii Kehittämisyhdistys Kalakukko ry. Hankkeen toteuttajia ovat Kalakukko ry:n toiminta-alueelta teemahankkeeseen mukaan hakevat rekisteröidyt toimijat.

Teemahankkeisiin on omat erilliset hakuajat ja haun avautuessa julkaistaan ko. teemahanketta koskevat valintakriteerit. Teemahankkeita koskee sama hankelainsäädäntö kuin muita maaseudun investointi- ja kehittämishankkeita. Teemahankkeiden toteuttajat tekevät Kalakukko ry:n kanssa tuensiirtosopimukset ja ovat siten vastuussa toimenpiteen toteuttamisesta kuten olisivat omassa hallinnoimassa hankkeessakin. 

Tällä hetkellä ei ole avoinna teemahankehakua, käynnissä on vielä PUIKU2-teemahanke vuoden 2021 loppuun saakka, johon on jo valittu toteuttajat.

 

 
 
Sivukartta | Tulosta | Sivun alkuun
Sunprofile