22.09.2021

Rahoitusinfon 21.9. aineistot julkaistu

Illan aikana esiteltiin Leader-ryhmien toiminnan ja rahoituksen lisäksi eri säätiöiden ja Itä-Suomen kalatalousryhmän rahoitusmahdollisuuksia sekä Suomen Kotiseutuliiton seurantalojen korjausavustusta.

Osallistuitko iltaan? Palautteesi on tärkeää, joten napsauta tästä palautelomakkeelle ja kerro!

Omaan Leader-ryhmään on syytä olla yhteydessä mahdollisimman varhaisessa hankesuunnittelun vaiheessa. Pohjois-Savon kaikkien kolmen Leader-ryhmän yhteystiedot ja toimialueet löydät tästä.

Aurora-tietokantaan voit tustustua tästä. Tietokannassa on yli 400 rahoittajan rahoitusmahdollisuuksista tieteelle ja taiteelle.

Tallenteet illasta on julkaistu HighwaySavon Youtube-kanavalla täällä. Saavutettavuusdirektiivin mukaisesti tallenteet ovat katsottavissa kaksi viikkoa eli 7.10.2021 saakka.
- kanavalla on katsottavissa videoita Leader-rahoitetuista ideoista ja kohteista Pohjois-Savossa
- lisää hienoja hanketarinoita myös HighwaySavon verkkosivuilla täällä.

Rahoitusinfon toteuttivat yhdessä Pohjois-Savon Kylät ry, Pohjois-Savon Leader-ryhmät Mansikka, Kalakukko ja Ylä-Savon Veturi, HighwaySavo-hanke, Itä-Suomen kalatalousryhmä ja Suomen Kotiseutuliitto.

Tutustu ja löydä lisätietoja verkkosivuilta

Tutustu Pohjois-Savon Kylät ry:n toimintaan tästä.

Seurantalojen korjausavustuksesta kerrotaan Suomen Kotiseutuliiton verkkosivuilla.

Kalanvuoksi.fi-verkkosivuilta löydät asiaa Itä-Suomen kalatalousryhmästä.

Ota ideasi kanssa heti yhteyttä, niin selvitetään Leader-tukimahdollisuutesi jo alkuvaiheessa!

Kehittämisyhdistys Kalakukko ry:ssä sinua palvelevat
- toiminnanjohtaja Jaana Paananen (yritystuet ja hanketuet), 040 510 3258, jaana.paananen(at)kalakukkory.fi

- hankekoordinaattori Sanna Happonen (teemahankkeet ja hanketuet), 040 519 6046, sanna.happonen(at)kalakukkory.fi